026-4723222 info@autoportello.nl

Gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. Leo Bingen

  Op 18 aug. jl. een zwarte FIAT barchetta (1996) gekocht bij Auto Portello. Het moet gezegd: het is een genoegen om bij de mannen van Auto Portello (eigenaar John en compagnon Giles) een auto te kopen. De heren zijn zeer gepassioneerd van Italiaanse auto’s in het algemeen en de FIAT barchetta in het bijzonder. Beide weten zeer goed waar ze het over hebben en verkopen geen rommel. Aan een auto van 22 jaar oud mankeert natuurlijk altijd wel een kleinigheid en John en Giles spannen zich zeer in om dat na aflevering voor je op te lossen, zonder daar meteen een flinke factuur tegenover te zetten. Geweldig! Mijn exemplaar had bijv. (zoals meerdere barchetta’s) last van een flinke benzinegeur. Met twee man sterk hebben zij recent een groot deze van een ochtend gezocht naar naar de oorzaak Dat, en een kleine ingreep van mijzelf (ik wist nu maar ik moest zoeken 🙂 ), heeft dat nu grotendeels opgelost. Echt tof. John heeft een defect portierslot met veel gevoel voor ambacht gerepareerd; niet meteen vervangen! Nee: gerepareerd! Ik kan daarvan genieten. Daarnaast heeft AutoPortello een flinke vooraard aan onderdelen en accessoires voor de barchetta; iets dat steeds zeldzamer wordt voor deze auto’s.
  Ik beveel Auto Portello van harte aan voor wie op zoek is naar een gebruikte Italiaan en een FIAT barchetta in het bijzonder. Ze hebben er een tevreden klant bij!!!

  Antwoord
 2. John Jelijs

  Wij zijn zeer vereerd met deze mooie tekst en de bevindingen van Auto Portello.
  Hartelijk dank hiervoor!!!

  Antwoord
 3. Conny Weijenberg

  Hallo,

  Ik ben op zoek naar een hardtop in de kleur midnight blue voor mijn barchetta uit ’97. Ik kreeg de tip om jullie te benaderen.
  Alvast bedankt voor de reactie.

  Met hartelijke groet,
  Conny Weijenberg

  Antwoord
  • John Jelijs

   Hallo Conny, onze excuses voor een late reactie, op een of andere manier hebben wij jou email niet opgemerkt. Wij hebben diverse hardtops (9) op voorraad waaronder ook een Wiesmann hardtop. Twee van de hardtops zijn blauw maar als ik het bekijk is het niet de midnight blauw. Spuiten is altijd een mogelijkheid. Overigens zwart misstaat ook niet. Jij kan het beste even bellen voor overleg.

   Antwoord