top of page

OVER ONS

john-schnobrich-yFbyvpEGHFQ-unsplash-2880x1800.jpg

Over Ons

Welkom bij Auto Portello in Heteren!

Bij Auto Portello zijn we gepassioneerd door auto's en bieden we een uitstekende ervaring op het gebied van autohandel, onderhoud en reparaties. Gevestigd in Heteren, zijn we de vertrouwde partner voor auto-eigenaren in de regio.

Ons Aanbod

Als specialist in Italiaanse auto's hebben we een breed scala aan gebruikte auto's van verschillende merken en modellen. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto, een wendbare stadsauto of een iconische Italiaanse bolide, bij Auto Portello hebben we mogelijk de perfecte match voor jou. Ons team selecteert zorgvuldig auto's die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen, zodat je met vertrouwen kunt kiezen uit ons aanbod.

IMG_20211002_094626.jpeg
AP-Home_31.jpeg

Onze Missie

Bij Auto Portello draait alles om klanttevredenheid. Onze toewijding aan kwaliteit, service en eerlijkheid heeft ons tot de keuze gemaakt van vele auto-eigenaren in Heteren en omstreken.

Bezoek onze showroom en ontmoet ons team. Of je nu een Italiaanse auto liefhebber bent of op zoek bent naar een geweldige auto, wij staan voor je klaar. Bedankt dat je voor Auto Portello hebt gekozen!

Neem vandaag nog contact met ons op voor al je autobehoeften.

bottom of page